LEVA

Vi på Egeryds vill inspirera till en aktivt och hälsosamt liv där belöningen är mer energi och mindre stress i vardagen. Genom oss har du alltid tillgång till ett varierat utbud av erbjudanden som gör tillvaron som hyresgäst både rolig och trivsam. Oavsett om du vill styrketräna flera gånger i veckan, bli en bättre skidåkare eller bara varva ner under en mysig hotellweekend har vi något som passar dig.

ARBETA

Har du en hylla som aldrig sätts upp, krånglar din router, eller har du en hög med bråte som behöver köras bort? Praktiska vardagsproblem finns överallt och uppstår när man minst anar det. Hos Egeryds kan du snabbt, enkelt och prisvärt hyra det som du behöver för att underlätta arbetet i och kring din bostad. Vi ordnar allt från avancerade verktyg och maskiner till släpvagn och minibuss.

BO

När timmarna är för få och måstena för många har du möjligheten att unna dig lyxen och låta Egeryds ta hand om de vardagssysslor du inte hinner med. Genom ett brett utbud av hushållsnära tjänster kan du välja fritt när och hur ofta du vill ha hjälp. Helt utifrån dina behov och önskemål. Lägg tiden på sånt du tycker är kul så sköter vi resten.