LEVA   ARBETA   BO

Vi vill göra upplevelsen att LEVA, ARBETA och BO med oss så smidig och bekväm som möjligt. Ibland räcker inte tiden till och livspusslet är svårt att få ihop –hemmet ska städas, bilen ska tvättas och grovsoporna ska bortforslas. Vi har därför samlat ett antal tjänster och erbjudanden som underlättar i din vardag och ger dig tid till annat.

LEVA

För att vi vill ge tillbaka lite mer.
Genom våra samarbetspartners har vi möjligheten att erbjuda dig som hyresgäst ett brett urval av förmåner i form av rabatter och bonusar. Genom detta ser vi inte bara möjligheten att främja vårat näringsliv, vi får också möjligheten att skapa ett mervärde åt dig som hyresgäst- oavsett om du hyr en bostad eller lokal av oss.

ARBETA

Det ska vara enkelt att driva din verksamhet.
Våra ARBETA-lokaler är utformade med fokus på enkelhet för dig som hyresgäst. Lokalerna har effektiva ytor och här erbjuds en rad tjänster som underlättar din vardag, så som städning, hyra av släpkärra, laddbox för elbil eller den gemensamma relaxdelen i fastigheten.
Du väljer själv vilka tjänster du önskar genom att logga in med BankID på vår hemsida.

BO

Bo lite bättre med Egeryds.
Precis som i våra ARBETA-lokaler har du möjlighet att lägga till våra tjänster för ditt boende. Du loggar enkelt in med ditt BankID på vår hemsida och väljer sedan de tjänster du önskar. Du kan bland annat välja att boka hemstäd, biltvätt, hyra el-cykel eller en odlingslott på innergården.

Ladda ner foldern Lev Arbeta Bo Här

Egeryds har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus.
Genom LEVA, ARBETA, BO har vi valt att lägga extra fokus på långsiktig hållbarhet för människor och verksamheter- det är vi stolta över!
För frågor eller funderingar kontakta oss på
Tfn: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se